Dr. Najahudin Lateh PhD, MA, BA, Dip. Edu. is an Associate Professor at the Academy of Contemporary Islamic Studies, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Malaysia. Interested in hadith, muamalat & Islamic finance, Islamic real estate, internet marketer and sanad of hadith studies. He also acted as Chairman for the Pertubuhan Anggerik Care (charity organization), Deputy Chairman of the Selangor Scientific Foundation, Board of Directors Kolej Profesional Baitulmal and Shariah Advisor for Messrs Mohd Anuar & Co.

 

 

Mulai 1 Syawal 1443, kita akan siarkan siri status Muamalat Hartanah di FB dan WA. Siapa yang berminat untuk ikuti boleh klik WA group ni..
https://chat.whatsapp.com/BYIf8GXUqQz9k7L01RByik

Sepanjang Ramadhan 1443, setiap hari saya siarkan siri 30 Ungkapan Luar Biasa di laman Facebook saya dan beberapa kumpulan aplikasi WhatsApp. Kini semua tulisan tersebut dihimpun dan dibukukan untuk manfaat semua. Boleh muat turun ebook di bawah dan diizin untuk disebarkan.

Ebook 30 Ungkapan Luar Biasa daripada hadith sahih

[Link untuk DOWNLOAD PERCUMA]

KILK BUKU DIBERI PERCUMA

 

   

    Hubungi: 012-9319696 untuk dapatkan ebooks ini!    

Package

  Buku baharu terbit!! Buku ini menjelaskan konsep dan aplikasi Teknik Delphi, iaitu suatu bentuk komunikasi dalam kalangan panel pakar melalui beberapa pusingan hinggalah tercapai konsensus antara mereka. Analisis ditunjukkan melalui dua kaedah, iaitu Delphi Klasik dan Fuzzy Delphi Method (FDM). Selain itu, buku ini turut mengandungi contoh kertas-kertas kerja peringkat nasional dan antarabangsa tentang kaedah menganalisis Delphi Klasik dan FDM bagi menambahkan kefahaman pembaca. Buku ini juga diletakkan rujukan bagi teks yang diterangkan, justeru sangat sesuai untuk manfaat penyelidik terutamanya dalam Sains Sosial serta Kajian Rekabentuk dan Pembangunan (DDR). KLIK DI SINI UNTUK INFO LANJUT